Samarbeten

Vi samarbetar med Freedom wigs

Änglahår för barn av barn samarbetar med Freedom wigs för att kunna leverera kvalitetsperuker med riktigt hår. Freedom wigs är ett företag som inriktat sig på att ta hand om kunder med långvarigt och utbrett håravfall (i huvudsak de med Alopecia Areata, Totalis och Universalis). Freedom Wigs vakuumprotes är speciellt utformad för att passa just dessa individer. Hättan består av 100% allergisäkert silikon och släpper igenom luft och fukt genom små ventiler. En Freedom protes är bekväm, säker, hållbar och ser naturlig ut.

Företaget Freedom wigs

Freedom wigs mål är att de människor som behöver deras proteser ska få en så realistisk och naturlig protes som möjligt. För att göra detta behöver de 100% obehandlat äkta hår. Det är här som din hjälp behövs.

Om du donerar hår till Freedom wigs genom Änglahår för barn av barn betalar Freedom Wigs oss för håret. På så vis hjälper du både någon genom att skänka ditt hår, samtidigt som du donerar pengar till Änglahår för barn av barn så att vi kan fortsätta med vårt viktiga arbete.