Tack Gunilla Andersson för att du donerat ditt hår till Änglahår för barn av barn. Givetvis kan vi använda ditt vackra hår.

Gunilla Andersson 38 år

Tack Gunilla Andersson för din donation.

Gunilla är en av de vuxna personer som har valt att donera sitt hår till oss. Även vuxna som inte har behandlat sitt hår på något vis kan donera sitt hår. Det gäller bara att ha rätt längd och att du uppfyller våra kriterier så kan du som vuxen också donera hår.

 

 

Kriterier för att vi ska kunna använda ditt hår:

  • Svansen som doneras måste vara minst 30 cm lång.
  • Ditt hår måste vara helt obehandlat. Alltså aldrig färgat, slingat eller permanentat.
  • Ditt hår får inte innehålla inslag av grått.

 Gunilla Andersson 38 år

Gunilla har inte bara donerat sitt hår, hon har även valt att informera Viktoria Föreningen i Blekinge om vår verksamhet och hjälper oss på så sätt att sprida kunskap om att vi finns och vad vår verksamhet gör vilket vi verkligen är tacksamma för.

 Här är Gunillas berättelse:

Min mamma dog i cancer 16 maj i år endast 64 år och jag vet hur viktigt det är att få en peruk med riktigt hår och inte syntet. Att jag kan få bidra och göra någon annan glad känns väldigt viktigt för mig. Att klippa av mig mitt hår som alltid varit långt känss helt plötsligt så rätt. Om ni inte kan använda mitt hår kanske ni kan göra någon peruk till någon docka som föräldrar kan visa sina barn hur peruk fungerar. Detta klippet är för min mammas ära! Jag hoppas innerligt att jag kan få äran att göra någons vardag lite lättare.

Med vänliga hälsningar
Gunilla

 

Ett Stort Varmt Tack till Dig Gunilla för din medmänsklighet.

Carina Asp
Ordförande, Änglahår för barn av barn

Vår vision är att öka barns självkänsla!
Vi samlar in donationer av hår från barn till barn. Håret som doneras görs till perukproteser som sedan skänkes till barn som av medicinsk åkomma behöver en perukprotes.