Oktobermånad är en speciell månad. Det är den månad som samhället uppmärksammar Bröstcancer. Vi väljer att uppmärksamma alla barn som behöver hjälp att öka sin självkänsla genom perukproteser och som av någon medicinsk åkomma behöver en peruk.

Vi vill speciellt uppmärksamma de som hittills har donerat hår under året för att hjälpa andra barn. Under månaden kommer du att få möjlighet att läsa deras historier om varför de väljer att donera hår. En del har skickat bilder en del inte. Vi är oerhört tacksamma för att de väljer att donera hår. Tyvärr räcker det inte bara att få donerat hår till oss då vi gärna tar emot ett finansiellt bidrag för att kunna göra dessa peruker, dock en bra bit på väg för att kunna göra perukproteser av riktigt bra kvalité. Vill du hjälpa till med ett finansiellt bidrag så kan du läsa mer här, www.anglahar.se.

Tack Nella, 8 år.

Vi vill idag uppmärksamma Nella, 8 år från Malmö som valt att donera hår till Änglahår för barn av barn. Ett riktigt Varmt Tack Nella för att du donerat hår till Änglahår för barn av barn. Vi blir så otroligt glada för att du väljer att hjälpa ett annat barn.
Före hon klippt sig    Efter hon donerat hår

Här är Nellas egna ord varför hon donerat sitt hår.

“Hej,
Mitt namn är Nella. Jag är 8 år gammal och bor i Malmö. Jag vill gärna donera mitt hår för jag hoppas att detta kommer göra någon glad och då blir jag också glad. Jag vill vara snäll för det är viktigt att vara snäll.

Puss och kram från Nella”

NellasBrev

Tack Nella för att du hjälper oss att göra skillnad och nå vår vision.

Carina Asp,

Ordförande,
Änglahår för barn av barn

Vår vision är att öka barns självkänsla!
Vi samlar in donationer av hår från barn till barn. Håret som doneras görs till perukproteser som sedan skänkes till barn som av medicinsk åkomma behöver en perukprotes.